Välkommen till Lions Club Vreta Kloster

Har Du funderat på hur Du kan göra en hjälpinsats till behövande? Läs mer på:

https://www.101o-lions.se/bli-medlem/

 

 

Lions Club Vreta Kloster har funnits sedan 1966 och har Ljungsbro/Berg med omnejd som sitt arbetsområde. Syftet med arbetet är att på olika sätt samla in pengar som fördelas på hjälpbehövande, såväl lokalt som nationellt och internationellt. Man har f.n. 25 medlemmar. En gång i månaden har klubben medlemsmöte. Då träffas vi i  klubblokalen som är den trevliga K-märkta gamla Kvarnstugan vid Motala Ström.  Under trivsamma former över en bit mat planeras verksamheten. Ofta har vi även intressanta föreläsare som besöker oss.

Den största inkomstkällan är den årliga marknaden i centrala Ljungsbro då en del gator stängs för att ge plats åt cirka 100 knallar som under två dagar ska sälja sina olika varor. Som arrangör och ansvarig för marknaden innebär de två marknadsdagarna en bra inkomst för Lions Club Vreta Kloster att fördela på olika ändamål.  Ansvaret för marknadsdagarna har vi haft sedan 1997.

Vi har även uthyrning av bryggplatser i Kungsbro.


Alla kan bli Lion, ung eller gammal, man eller kvinna.
Förutom känslan att uträtta något bra så får du många nya vänner på köpet.

Att bli medlem i en Lionklubb ger dig möjlighet att arbeta lokalt, nationellt eller internationellt. Du får nya vänner i ett nätverk av Lionsmedlemmar. Du lär dig att hålla i projekt som gör samhället bättre för dem som bor där och har roligt på samma gång      

https://www.101o-lions.se/bli-medlem/.


Hans-Erik Johansson
President

Kontakta oss på: haerjo@spray.se

 

 

 

 

Konfigurera denna hämtningswidget